- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Canon EOS DSLR topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
flash- #47955 üzenetére
80 ezerből teljesen korrekt új bicajt tudsz venni.
A Cross bringát úgy jellemezném röviden, hogy kinézetre egy MTB-hez hasonlít leginkább, csak nagyobb a kerekek átmérője (26" helyett 28"), és a gumi vékonyabb, valahol az terep és a penge vékony országúti kerek között. Így lényegesen gyorsabb aszfalton, mint egy monti, de sokkal kényelmesebb, mint egy országúti. A trekking gyakorlatilag egy cross bicaj gyárilag városi felszereltséggel (sárvédő, csomagtartó, agydinamó, lámpák)
Itt egy bővebb leírás a kerékpártípusokról. [link] -
picur220
veterán
válasz
flash- #18457 üzenetére
Vannak jó használtak is, de újonnan a Mongoose Tyax-ek elég jók szvsz, és vannak Cannondalek, amiknek a váza nekem elég erősnek tűnik. 90 kg nem sok, szóval nem kell speciálisan erősített alkatrészeket nézned. Sztem a Tyax Elite elég jó, nekem spec a színe is tetszik. Egyedül a fék szar rajta, de ha meg tudsz egyezni a boltossal, nincs gond.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Google Pixel topik
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest