Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Viszont azt nem értem, hogy ha a W3C stict a validáláskor hibátlannak találta az oldalakat, valamint a HTML Tidy "Algoritmus Soros" állása és a "Hozzáférhetőség [Accessibility) ellenőrzési szintje = Normál" beállítás mellett minden hibátlan, azaz 0 hiba és 0 figyelmeztetés (és semmi más!!!), de ha a "Hozzáférhetőség [Accessibility) ellenőrzési szintjét" 1, 2 vagy 3-ra állítom, akkor a W3C strict továbbra is hibátlannak minősíti az oldalakat, de a HTML Tidy 0 hiba és 0 figyelmeztetés (azaz HTML Validnak minősíti) mellett, oldaltól függően, több tíz és száz közötti "Hozzáférési hiba" jelenik meg .....
KépKérdésem az lenne, hogy tulajdonképp mi is ez a [6.1.1.3]: style sheets require testihg (style attribute) és van e valamilyen teendő velük???

-
sz.j
nagyúr
Köszi a segítséget
, a tag-eket töröltem és így már a W3C (strict) sem jelez hibát.
Remélem, hogy jó lesz így is.Amúgy ezt a "text"-et nagyon elírtam (
), mert valójában az nem "text style", hanem "body style" (jobban jártam volna ha bemásoltam volna, nem pedig írom ....), azaz ezt kellett volna előbb beírnom:
<body style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(255, 255, 204);"
alink="#000099" link="#000099" vlink="#990099">
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Star Wars Outlaws teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, a tag-eket töröltem és így már a W3C (strict) sem jelez hibát.
), mert valójában az nem "text style", hanem "body style" (jobban jártam volna ha bemásoltam volna, nem pedig írom ....), azaz ezt kellett volna előbb beírnom: