- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
morzsa
aktív tag
Mindenkinek köszi. A kipróbálást nem akarom kihagyni, és úgy tudom, a Grundigot a Shampo vagy Sampo vette meg, hogy betörhessen Európába.
Egyébként konkrétan film nézésre gondoltam, játékra. Mégis csak nagyobb élmény 17'' helyett 28''-en, nem? -
Pacák
senior tag
Én már 100Hz-es Samsungot is láttam VGA csatival. Szerintem kérd meg az eladókat, hogy kipróbálhasd, kérdezd ki őket, kérd el a TV dokumentációját is, nézd át, hogy ne érjen meglepetés... Buli lehet második kijelzőnek...:D Szvsz olyasmi, de mégsem olyan, mint a monitor. Látni kell.
-
wittman
aktív tag
A grundig tv-ről én lebeszélnélek! Az egész kócerájt megvette a Philips, ,mert a grundig csődbe ment, egyébként is már régóta philips képcsővel szerelik a grundig Tv-ket. LGFlatron tv-n is van vga csati és azt láttam is működni. Csúcs volt! Csak az Lg tv-k is még javíthatnának a megbízhatóságon, meg a magyar szervízháttéren, de az utóbbi szinte minden márkára igaz. Csak ha esetleg nem budapest közelében.
-
morzsa
aktív tag
Remélem nem hagytam ki egy rokon témát sem, mert nem találtam választ.
Új TV vásárlásán töröm a fejem, és vannak olyan készülékek, amik 100Hz-esek és beépített! VGA csatlakozójuk van, pl.:GRUNDIG. Erről a márkáról nagyon jókat hallani, eltekintve az új tulajdonostól. Arra lennék kíváncsi, hogy van-e tapasztalata valakinek egy ilyen(VGAs) TV képéről. Ehhez nem kellene mindenféle hókusz-pókusz, hogy a kép megjelenjen a képernyőn, mert olyan, mint egy monitor,nem?
Köszi.
Morzsa
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Netflix
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey Neo G8 S32BG850NP Monitor Eladó
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest