- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedok
őstag
Hali! Lenne egy olyan problémám ho amikor megnyitom a feladatkezelőt van benne egy olyan odlog ho SystemAlerts.exe..nos ez adolog bedobál cuccokat (nem ráklámot) ho töcsem le mert hibás a gép szall vannak ''hibák'' benne de nem tom ált..bezárom és csak akkor jön elő ha net-en vagyok,most fölraktam a ZoneAlarm-ot leistiltotta nem ugriuk föl semmi..és szerintetek mi ez spy-cucc vagy virus? me semmit nem találtam..Nod32(legfrissebb) Adaware32 (friss) NoAdware..szall midnen féle dolog de nem tlaált semmit szall help kéne..de egyelőre nem okoz gonodt..a másik nem ide tartozik de mégis a registrykhez..szall van mini-usb-s mp3-am és nem érzékeli a windows..vvagyis érzékeli de nem mtuat rajta semmit...és szoftvere sem..:S és volt rá példa ho az usbconnectivity.exe-re panaszkodott a gép..vagy ho hiányzik belőle valmi..bocsi ho igy összevissza irom..De pls help! előre is thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest