Új hozzászólás Aktív témák
-
ViTaZi
aktív tag
Nah most megint volt egy kékhalál telepítés közbe. Valahol meg lehet nézni mi a hiba (blue srceen viewer-el pl.)
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
sfdrakex #1160 üzenetére
Rendben átnézem azért. De amúgy nagyon nagyon ritkán jön elő ez a hiba, kb. 1-2 havonta 1x-2x és általában windows telepítés után jön elő. (amikor már minden fent van). Mindenből a legfrisebb drivert használom.
De ha előjön akkor lehet ram csere lesz a a vége (a biztosnásg kedvéért.
Köszönöm a válaszokat!
-
ViTaZi
aktív tag
Ahogy látom senki nem tolong azért h segítsen...
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
Ma gAmepod-on megneztem a psphone bechmark videot. Eljott a haverom neki is meg akartam mutatni de a video felenel kekhalat kaptam. Jo gep ujraindit win betolt es mevegyszer elindittom a vidit es felenel pediv uiraindult a gep barmifele hiba nelkul de kovetkezore mR aiman lement. Video. Szerintetek mi lehet a gond? (anyit tudni kell h az uj vinyo ota van neha kekhalal, de tegnap ota ssd-n van a win es az ij vinyon csak adatok. ) szerintetek mi lehet a problema?
Valaszokat elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest