- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #703 üzenetére
Hali!
Nagyon köszönöm a válaszodat! Először tegnap este jelentkezett ez a kékhalál.
Megcsinálom amit írtál, próbálok majd egy HDD tesztet is.Semmi új cuccot nem tettem a gépembe, és éppen csak Avast! vírusírtót, MSN-t, MSN Plust-t, Adobe Reader-t, Firefox-ot és uTorrentet telepítettem fel, a drivereket az üzletben tették fel ahogy Vistát is.
A szervízben elvileg átvizsgáltak minden alkatrészt, ezért én sem értem, hogy miért jelentkeznek a hibák.
A Vistáról pedig annyit, hogy az üzletben telepítették, és az SP2-t is az üzletben telepítették, és magyar a Vistám. A Vistához nem nyúltam még hozzá. (Csak eg ykis testreszabás)
De már újabb kékhalál is van
DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUALEkkor a kéb nem reagál semmire, lefagy, a HDD visszajelző LED-je állandóan világít, majd indítás után is folyamatosan világít, vagy egyfolytában villog, mondjuk indításkor ezt szerintem be lehet tudni az indexelésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest