Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecskesl
csendes tag
Nem, dehogy szívatlak, sőt nagyon örülök és köszönöm sok fórumtársammal együtt hogy ilyen segítőkész vagy.
Hát Bios driver már mikor elsőnek tanácsoltad akkor a legfrissebb volt de újra raktam. Feltelepítgetek mindent. Hátha. Windowsos memori diagnostic izével megnéztem a ramot, nem adott hibát. HD sentinel is 100/100. Szerintem vagy Vidi kártya lesz, vagy alaplap.. vagy táp.. ezer éves van egy két pupocskás kondi, nem veszélyesek de vannak. De nem biztos hogy az a baj mert a másik táppal ugyan ezt csinálta, csak ott rá néztem biosra és az 5V-os ágon 4.3 jött, már írta is pirossal hogy baj van.. Kicseréltem semmi változás..
Próbálkozom, Később zargatlak még ha nem baj!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest