Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- rx 9070 xt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
matt70
csendes tag
A probléma megoldódott, rájöttem, hogy mi a ludas. A memória volt a hibás, vagyis nem is inkább maga a memória, hanem az alaplapon valamiért nem jó az egyik memória csatlakozója. Kiszedtem a ramot amelyiknél rossz volt a csatlakozója és azóta simán megy, nem volt vele gond (több mint 2 hete). Furcsa... mert gyorsabb is lett a gép, eddig nagyon lomha volt a benne lévő cuccokhoz képest. Szóval a BCCode: 1a nevű kód az memória gondokra utal, vagy az egyik rammal van gond, vagy az alaplapon a csatlakozóval! A memtest elvileg kimutatja a hibát, de nekem nem volt türelmem végigfuttatni. Csók!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest