- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aXXon
őstag
Éppen akartam is írni, hogy azért könyörögtem apámnak, hogy egy Arot vegyen, ne egy postásbácsit Hát nézd, van akinek tűzoltó jutott, van akinek katona, nekem csak a postás
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
"Mondjuk a nekem a szomszéd postás bácsi is maga volt a világközepe. Könyörögtem apámnak, hogy vegyen egyet "
vegyen neked postást?
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
'opjatok le mind
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz alázógyík #696 üzenetére
B@xki az ilyeneket (mert sok van belőlük...) simán fejbe tudnám rugdosni.
Pedig nem vagyok állatkínzó.
Az ilyennek minek a gyerek, rohaggyonmeg???(#702) bsh: ez nem is a postásbácsi
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
aXXon
őstag
Mondjuk konkrétan nem hiszem, hogy tovább nőne, úgyhogy, ha most nem nagyobb, akkor nagyon valószínű, hogy később sem lesz. Talán majd a következő generáció
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
kámingáut kettő
kezdek tartani tőled az fix, hogyha egy légtérben leszünk, akkor zöld ruhában sosem hajolok le semmiért
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
válasz george11 #708 üzenetére
NA az biztos, hogy ezek után szárazon, hintőporral duglak halálra
-
TeeBee73
veterán
válasz george11 #698 üzenetére
2002 októberében vettünk új Polo-t. Bőr/digit klíma kivételével minden extrával volt majd' 3 misi. Hosszra, pár centi híján Golf-é volt. 1.4 V16-al meg még verte is azt fogyasztás/teljesítményben.
Én meg beb*sztam újra. Kérdés?MOD: Dzsordizsi: Zöld ruhában? Mi vagy Te civilben? A Hihetetlen Halk?
MOD2: Dőtem'.
Faragojof még mindig nem ért haza? Tegnap délben indult tőlünk.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
aXXon
őstag
válasz TeeBee73 #710 üzenetére
Én a múlt héten vettem egy új pólót. Az L-es már kicsinek bizonyult, ezért XL-est vettem. a hímzésen kívül más extra nem volt rajta. Viszont csak 2k volt
-
-
Wictor
őstag
-
george11
addikt
-
aXXon
őstag
válasz george11 #718 üzenetére
Te vagy ma a harmadik, aki linkeli sőt, az eltelt 2 órában az érdekes az az, hogy amit Ramius, meg én linkeltünk, ott 3:50kor jött a robogós És látszólag ugyanez a vidi...
szerk: hja nem, én vagy a balfasz (megint)
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
az első kép grandepéé munkanapjáról: [link]
-
-
george11
addikt
ez a kutya bazmeg ez készvan ám
-
bsh
addikt
-
george11
addikt
válasz alázógyík #729 üzenetére
Gondold el bakker. Betörő jön, kutya meghallja a neszt, és elkezd így üvölteni Tuti elszalad bárki is akar bejönni
-
bsh
addikt
ez a fej
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest