Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- VR topik
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
accu
csendes tag
válasz
8nemesis8
üzenetére
Szia! Kb. két hete használok én is egy ilyet, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Gaggia Baby-hez elég a terhelhetősége. Tényleg bárhonan be tudom kapcsolni, akár wifi-n, akár mobilneten keresztül. Be lehet állítani úgy, mint a telefon ébresztőjét, akár minden napra mást.
Az egyetlen problémám annyi volt, hogy iPhone-nal nem tudtam müködésre bírni, hiába sikerült a regisztráció offline maradt. De androiddal egyből jó volt, amit utána meg lehet osztani mással is, a családban, mert csak egy telefonhoz lehet hozzá rendelve. Na de a megosztás után már az iPhone-ról is simán működött.
Én csak ajánlani tudom az eddigi tapasztalataim alapján.
-
accu
csendes tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Egyszer remélem én is eljutok egy találkozóra, ahol ezeket meg lehet élőben is tapasztalni.
A téma lehetne darálók. Lehet engem is megfertőzne a Kinu láz. -
accu
csendes tag
válasz
zolnagy
üzenetére
Ez a C40 az én fantáziámat is izgatja. Elég jónak látszik ez is, rendesen csapágyazott, rozsdamentes acél az egész egy kis furnérral. Nem értem miért mondja mindenki a Kinut. Én adnék egy esélyt ennek is. A dizájn szerintem jobb. Annyi különbséget látok csak, mint az LSM 90 és a mazzer között. Az egyik fokozat mentes a másik nem, de ezt én nem érzem akkora problémának. Remélem a közeli jövőben lesz valaki elég bátor beruházni egy ilyenre, és megerősíti a feltételezésemet. Vagy érthető magyarázattal megcáfol, de ezt nem hiszem

-
accu
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy alkalmi filterezéshez mennyire használhatóak a Hario darálói? -
accu
csendes tag
válasz
kozsy18
üzenetére
Nekem régen is ez volt, és most is. Egy Gaggia mellé szerintem hibátlan.
Az elsőt anno Fragolától vettem szép állapotban. A mostanit eléggé leharcoltan, de szétszedtem kicseréltem a csapágyakat és a késeket, így már nem érzem, hogy jobbat szeretnék nála. Egyedül a HG-1 hozz lázba ,de az ára miatt nem hiszem, hogy lesz ilyenem. Majd ha nyerek a lotón... -
accu
csendes tag
-
accu
csendes tag
válasz
kozsy18
üzenetére
Ahogy én a kereséseim folyamán láttam ez kazánhoz van kitalálva, ami gyárilag le van földelve. Amikor beleér a szenzor a vízbe, akkor a kimenetén szintén föld potenciál lesz, hisz az ugyanannak a rúdnak a vége. Ezt megkapja egy vezérlőegység, ami a jeltől függően kapcsol egy pumpát vagy egy mágnesszelepet. A viztartálynál ez nem működik.
-
accu
csendes tag
Igen ez single bojlerhez van. Ennek figyeled a hőmérsékletét a piddel, illetve vezérled a fűtését a relén keresztül. Egy külső táppal kivátod a pid vezérlést, így az alarm-nál beálított hőmérsékletig fűt majd megszakítja az áramkört.
A másik bojlerhez külön szenzor kell, és gondolom külön pid is. Ennél mélyebben nem mentem még bele, mert nekem nincs is rá szükségem. -
accu
csendes tag
Én is így csináltam meg és hibátlan lett. Egyedül az igért 1 tizeden belüli beállítás nem sikerült még.
Az ssr, amit én kaptam 3V-tól müködik, így én egy leselejtezet USB töltővel oldottam meg, elvégre csak a kapcsoláshoz kell, amihez bőven elég az 5V és 1A, és legalább kis helyet foglal. -
accu
csendes tag
Sziasztok!
Beépítettem a PID-et. Sestos D1S maradt. Tud valaki segíteni, hogyan kell beállítani, mert akár manuálisan, akár automatán probáltam +-0,5c-nál közelbb nem jutottam a beállított értékhez.
A kiinduló alapot innen szedtem: http://sestosd1s.blogspot.hu/Az egyik használható beállítás:
m50: 1116
P: 46
t: 29
ctl: 7
oPH: 50
Ezzel 97c-ra beállítva 96,7-97,5 között van.A másik:
m50: 78
P: 156
t: 4
oPH: 5
ctl:7
ezzel: 97c-ra beállítva 96,3-97,3 között van.Még két kérdésem van:
1. Bár a pumpához (ez még a gyári Eaton CP2) nem nyúltam, de mióta összeraktam zakatoló hangja van. Működik, de hangosabb, mint volt. Lehet közel a vége?
2. Szétszedtem a solenoidot is, mert csepegett kicsit. Megáztattam vizkőoldóban és érezhetően jobban átenged a visszaöblítésnél,de a csepegést nem oldotta meg. Lehet a benne lévő záró gumi adta meg magát? -
accu
csendes tag
Tud valaki segíteni a kérdésemben?
-
accu
csendes tag
Fragola a facebook oldalán 7+5 menetet ír. Ez a bojler méretit alapul véve kb 3 m-re jön ki, ha jól számolom.
-
accu
csendes tag
Sziasztok!
Hétvégén tervezem a Baby-m bojlerét körbetekerni rézzel. Az lenne a kérdésem a hozzáértőktől, hogy tényleg meg kell előtte tölteni sóval, hogy ne törjön? A másik, hogy kell hozzá az egész 5 méteres tekercs? -
accu
csendes tag
Milyen szigetelő anyaggal szoktátok körbetekerni a bojlert? A víz szerelő boltban nem tudtak olyat ajánlani, ami 200c-ig jó.
-
accu
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném pidelni a gépemet én is, ezért lenne pár kérdésem...
Érdeklődnék, hogy használ-e bárki Inkbird ITC-100VH pidet?
Ránézésre olyan, mint a Sestos D1S, és árban is úgyanott van.
A másik kérdésem, hogy mennyire számít az érzékelő típusa, mert itt sincs nagy különbség árban?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xbox Series X|S
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Milyen TV-t vegyek?
- Adobe Photoshop
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest