Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Egy Gaggia Baby (konkrétan ez), használtan vettem jó 6 éve :-) Emellé elsőnek egy Iberital Challenge került, amit 2021-ben cseréltem le egy Mahlkönig Vario Home-ra, ezek is mind használtan kerültek hozzám. Szóval most Baby és Vario páros. A Baby-n tuningolt Fragola, rézcső, pid és 10 bar-ra állította a nyomást. Az első gépem egy DeLonghi EC155 volt Hario Mini kéziörlővel. Emlékeim szerint ezzel sem jöttek le rossz kávék, de a dupla kosár is nagyon pici volt (itt 51mm csak a szélesség), ez volt az egyik oka a cserének, mivel sokáig kerestem nagyobb szűrőt, de csak horror áron és/vagy szállítással találtam. Kicsit sajnálom, hogy nem vártam egy Classic-ra. Ez a "nagy" setup-om :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / Mini 3 drón eredeti DJI Battery Plus akkumulátorok
- DJI Mini 3 RC drón szett - 2 akksi, Care Refresh, táska
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- Tacx NEO 2T Smart, T2875 okosgörgő
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest