Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAM topik
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
Kis pontosítás: "High-K dielektrikumú szigetelőréteget (HKGM)"
High-K metal gate, tehát HKMG a rövidítés helyesen."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
RobbyJr
őstag
válasz Acélfarkas #2 üzenetére
Csak nem tudom van-e értelme, mikor ki sincs használva rendesen . Nekem a céges telóm 4+1-es rammal rendelkezik, sok mindent megnyitok rajta, és nem lassul be. Jól kellene optimalizálni a programokat, meg az alap rendszert a telefonokon, és nem lenne szükség 24gb-os ramra.
Na de, pár év múlva már úgy is lesznek 48-64gb-os rammal szerelt telefonok, mert hát fejlődni kellNincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
tibaimp
nagyúr
válasz Acélfarkas #2 üzenetére
Acélfarkas, Segal: Ja, tényleg! Pedig a Red Magic 8S Pro néztem is, hogy tetszik! Nem semmi. Konkrétan laptop-okban nincs ennyi RAM...
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
arabus
addikt
Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
Segal
veterán
Holnapután érkezik a következő is.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Acélfarkas
senior tag
Már van 24 GB RAM-mal szerelt telefon. [Red Magic 8s Pro Aurora]
[ Szerkesztve ]
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
tibaimp
nagyúr
Akkor, jövőre érkeznek a 24GB RAM-al szerelt csúcsmobilok?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple notebookok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B450M Pro4-F alaplap, használt
- Beszámítás! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel D945GCLF2D Mini-ITX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest