- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Szeretem az In Win cuccokat, most is In Win házikóm van... de ez nekem nem szép és nem praktikus.
-
worxland
addikt
Vagy egyszerűen arra jó, hogy lásd a gép belsejét, ha valami gond van (nem forog a venti, belelóg valamelyik madzag, kifolyt a lötyi az AIO-ból, vagy eccerűen csak qrvakoszos és ki kellene már takarítani, mittomén). Ezt a sok nyafit. Nem akarsz csillámfaszpónit a gépedbe, akkor nem veszel.
-
Acélfarkas
őstag
Szerintem ez a ház elég ronda.
-
yanna
addikt
Bizonyos környezetben szerintem jól mutathat, már akinek ez számít. Biztos vannak jó néhányan.
-
HantekDSO
tag
"A beköltöztethető radiátorok száma négy, ráadásul ezekből három 360 mm-esre hízhat" - Az én értelmezésemben 420-ról 360-ra zsugorodott. Minek is hűteni, nem igaz?
De az ezt vásárlóknak valóban nem a hatékonyság a szempont, hanem hogy a
"hatcsatornás, 19 effektet ismerő ARGB hub jár a konstrukcióhoz, amivel egyebek mellett a felül, alul, valamint elöl futó LED-csíkokat vezérelhetjük."Szomorú, hogy az egykor komoly ágazat - számítástechnika - hogyan süllyedt le a h.. gyerek pistikék szintjére...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az ASUS BTF, MSI Project Zero és Gigabyte Project Stealth deszkákkal komaptibilis újonc tükröződő oldallapja az ARGB beizzítása után átlátszó lesz.
- Yettel topik
- Crypto Trade
- sziku69: Szólánc.
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest