- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SSD kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #951 üzenetére
...én sem, csak találtam azt a leírást, amit linkeltem, és nem értettem... gondoltam azért jobb utánanézni, hátha valahogy mégis. A callback résszel van a bajuk, hogy oda valamit becsempésznek a valós helyett, és az belekerül a válaszba... de ez nem hinném, hogy valós veszély, ennyi erővel a saját gépén elkaphatja, és módosíthatja a választ is... csak éppen ez semmire sem jó, ráadásul ezzel sem okoz semmiféle veszélyt a szerverre nézve...
Igen, ahol már bejelentkezés kell, bizalmas adatok mennek... arra nemet mondtam, majd nézik azt szépen a valós oldalon, ott biztonságosabb, JSONP-vel szolgáltatni csak a publikusakat. (valószínűleg meg lehetne oldani, de nem tudom hogyan, kockáztatni meg nem fogok... ráadásul ha idegen oldalon van, ki tudja mennyire megbízható helyen... ha azt feltörik, megszerezhetik az azon az oldalon keresztül "dolgozók" adatait, hiszen oda fogják beírni, rosszabb esetben simán lekérik, mintha a már belépett felhasználó kérné)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest