Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"És akkor itt jön be, hogy miért nem * -ot küldök át, mert ha végigiterálok a $result_data-n, akkor az elemeire így akarok hivatkozni:
$result_data[$i]['mezőnév'], szerintem, bár az is lehet, sőt valószínű, hogy ez csak a hozzá nem értésemből adódik, ha csillagot küldök át, akkor nem tudja a program, hogy milyen mezők vannak a result_data-ban. Max azt tudom elképzelni, hogy így is végig lehet menni rajta: $result_data[$i][0] ... $result_data[$i][1]. Sőt,biztos arra is van vmi hasznos kód, hogy kinyerje a mezőneveket, de én most úgy oldottam meg, hogy nem * -ot küldök a query-ben, hanem még előtte behelyettesítem a mezőneveket "Nem értelek. Mielőtt ezeket leírod, miért nem az az első, hogy TESZTELSZ?
Már hogyne lehetne "kinyerni a mezőneveket" a query-ből? Próbáld már ki... Asszociatív indexként is megvan, meg úgy is, ahogy írtad, számmal indexelve...
Ha csak asszociatív indexszel szeretnéd megkapni, akkor ezt átadhatod a fetchAll-nak:$results_array = $sth->fetchAll(PDO::FETCH_ASSOC);
A linkelt jsFiddle-példában meg nem vettem észre, hogy hű de szigorú ellenőrzés lenne, amikor ilyen "query-t" össze tudok pakolni:
SELECT `datetime_created` FROM `client_activity_data_log` WHERE `realm_name` `datetime_created` `client_version` `realm_name` `username` `activity_data` `datetime_created` `realm_name` AND <>!=OR ORDER BY GROUP BY LIKE DESC ASC `datetime_created` `client_version` `realm_name` `username` `activity_data` FROM `client_activity_data_log`
... és a lehetséges kombinációk száma végtelen...
(csak egy dolog, hogy a mezőnevek közé nem ártana, ha vesszőt raknál, meg nem látom, hogy itt a sorrendet megkötötted volna...)"majd ezt is át kell írnom, de jó lenne ha minél több sor lenne a kód, nem minél kevesebb, ne kérdezdd, tényleg ne ... -.-"
De, erre vissza kell kérdeznem: Te komolyan ilyen szellemben kódolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest