Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- rx 9070 xt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Szép és jó, hogy windowsra van más megoldás is, viszont a szervereken és a hosting szolgáltatók nagy részénél apache fut. Sokszor egyszerűbb már rögtön arra fejleszteni, mint élesbe állításkor csodálkozni, hogy nahát az miért nem megy. Bár megjegyzem IIS-t nem használtam mikor webre dolgoztam, szóval nem tudom ez mennyiben jelenthet problémát.
Szerk:
Tudom írod, hogy elvileg ez nem jelent gondot, de gyakorlatilag egy összetettebb keretrendszernél így is elég szívás tud lenni a .htaccesst rendesen belőni, nem hogy még külön iis kompatibilis meg apache kompatibilis verziót is karbantartson az ember. Persze ez otthoni hobbi weblapnál nem akkora probléma, de komolyabb fejlesztést én csak olyan rendszeren csinálnék, amin futni is fog. -
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem akarok nagyon vitázni erről, mert én is ha lehet .NET/Microsoft termékeket használok, de azért egy IIS telepítés és egy portable zip kicsomagolás között van egy kisebb szakadék ha azt nézzük, mekkora nyomot hagy a rendszeren. Három kattintás ide vagy oda.
Azért azt is vedd figyelembe, hogy csak azért kell valami szerver, hogy az AJAX-ot lokálisan tesztelhesse - ami fájlokból ugye a biztonsági korlátok miatt nem megy. Nem volt szó PHP/MySQL stackről, csak praktikumról...
Nem véletlen javasoltam először a Brackets beágyazott Node szerverét, mert az még grátisz egy elég jó szerkesztőt is ad köré.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest