Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- OLED monitor topic
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Egy kódnak a hibája sokszor csak élesben derül ki, vagy akkor tűnik fel, mi lehet rossz a megközelítéssel. Lehet tippelgetni, sejteni, hogy valami hiba valószínűleg elő fog fordulni vele akkor, amikor használod, lehet agyalgatni, de hidd el, mint említettem, másnak is van munkája, és kevés az ideje, ha már kódban hibát kell keresni, sokkal szívesebben teszi szerintem mindenki egy demó alapján. Mint a topicban láthatod, elég sokszor segítünk, te is kaptál már a kollégáktól segítséget.
Amúgy meg rohadtul nem értem, miért olyan nagy probléma neked felrakni egy egyébként jsFiddle-re bejelentkezés után bármikor törölhető demót (ha az a problémád, hogy így más is eléri később is a kódodat, bár amit egyszer felraksz, azt ne várd, hogy nem fordulhat elő, hogy vki leszedi), miért várod el tőlünk, hogy időt szánjunk rá, ha te magad nem vagy hajlandó időt szánni arra, hogy megkönnyítsd a mi dolgunkat. Ezt így felejtsd el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ózongenerátor a háztartásban
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest