Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• trisztan94

őstag

válasz Sk8erPeter #2438 üzenetére

A Shin-es oldalon nem kérem újra be az egész index.html-t fájlt, csak a #content div tartalmát. De nem is az a lényeg, az mán' készen van, a kreaterv a fontos! :D

Na viszont pont most rájöttem valamire, lehet ezt akarod nekem elmagyarázni csak sehogy sem fogtam fel :DDD
    A kreatervnél, ha nem html fájlt kérek le, hanem egy txt-t (Igaz, html tag-ekkel benne) akkor nincs az említett lecsúszás. Most így megvilágosodva gyanakodok azon, hogy azért történik a dolog, mert egy html fájlnak alapból van asszem 10px margin+padding-ja, és azt illeszti oda be, nem? És gondolom akkor most jön ide az általad említett rest api, ugye? Hogy nem az egész html fájlt kérem le, hanem csak azt amire abból nekem szükségem van. Ahaa! :Y Az csak szerveroldallal működik?

"Említettél ezenkívül valami Firefox miatti gányolós, JavaScripttel történő CSS-betöltős megoldást, aminek az elkerülésére én próbáltalak rábeszélni, de sajnos nem sikerült meggyőznöm téged."

Hát igen, ez tényleg úgy maradt, de igazából nem érdekel. :D 15k-t kaptam az oldalért, nem volt kedvem újraírni ezeket. Mé', ránézel, valaki aszondja neked ilyen kell 15k-ért, megcsinálnád? Animációkkal meg minden.

Új hozzászólás Aktív témák