- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen széket vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TV antenna és jelerősítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #2438 üzenetére
A Shin-es oldalon nem kérem újra be az egész index.html-t fájlt, csak a #content div tartalmát. De nem is az a lényeg, az mán' készen van, a kreaterv a fontos!
Na viszont pont most rájöttem valamire, lehet ezt akarod nekem elmagyarázni csak sehogy sem fogtam fel
A kreatervnél, ha nem html fájlt kérek le, hanem egy txt-t (Igaz, html tag-ekkel benne) akkor nincs az említett lecsúszás. Most így megvilágosodva gyanakodok azon, hogy azért történik a dolog, mert egy html fájlnak alapból van asszem 10px margin+padding-ja, és azt illeszti oda be, nem? És gondolom akkor most jön ide az általad említett rest api, ugye? Hogy nem az egész html fájlt kérem le, hanem csak azt amire abból nekem szükségem van. Ahaa!Az csak szerveroldallal működik?
"Említettél ezenkívül valami Firefox miatti gányolós, JavaScripttel történő CSS-betöltős megoldást, aminek az elkerülésére én próbáltalak rábeszélni, de sajnos nem sikerült meggyőznöm téged."
Hát igen, ez tényleg úgy maradt, de igazából nem érdekel.
15k-t kaptam az oldalért, nem volt kedvem újraírni ezeket. Mé', ránézel, valaki aszondja neked ilyen kell 15k-ért, megcsinálnád? Animációkkal meg minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen széket vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Micro Four Thirds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest