- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz poffsoft #5485 üzenetére
A tejhatalom maximum egy tejgyár esetében értelmes. A "telj" a "teljes" rövidítése, így a teljhatalom azt jelenti, hogy valaki(k)-valami(k), egy adott körben teljes hatalommal bír(nak). Ha esetleg humornak szántad, akkor nem értem.
The only real valuable thing is intuition.
-
Predator666
aktív tag
válasz poffsoft #5400 üzenetére
Hát fel lehetne tenni a kérdést globálisan, az alapelveknél: "Láthatja a másik, hogy elolvastad a privát üzenetét?"
Alapesetben persze "nem"-en lenne, és ezt át lehet állítani.
Kitartok az álláspontom mellett, hogy hasznos.[ Szerkesztve ]
Kivettem, mert volt, kit zavart.
-
Skynet258
veterán
válasz poffsoft #5097 üzenetére
Átjöttem ide, mint azt poffsoft kolléga javasolta. Szóval a helyzet adott, van egy csomó hłrdetés, aminek a gazdája régóta fel sem jött a fórumra, de a hírdetésüket nem zárták. Ezáltal a kereső kidobja az ő találatukat is, teljesen feleslegesen. A kolléga említett elévülési időt, ez szerintem is jó ötlet lenne
-
veterán
válasz poffsoft #4884 üzenetére
valami olyasmi
vannak portalok ahol zárojelbe vagy szinezéssel jelzik hogy az illető még nem olvasta el a privijét. és ha elolvasta akkor eltünik
(szeretek fogalmazni, senki se érti )ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Winner_hun
titán
válasz poffsoft #4880 üzenetére
Én ilyenről nem tudok, nem az e-mail címes dologra gondolsz?
És mi van, ha második reget használ? Nekem is ez a második, amikor az elsőt beregeltem volt néhány hozzászólásom, aztán valamikor kitaláltam ezt a nevet, beregeltem és ezt használom.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
DigitXT
nagyúr
válasz poffsoft #4848 üzenetére
Kit érdekel hányszor volt szerkesztve? Pl. meglátsz a hosszú HSZ-edben pl. egy helyesírási hibát gyorsan kijavítod, aztán később mégegyet, azt is: lehet, hogy kijön a végére, hogy 4-5x szerkesztetted, és úgy néz ki, mintha full átírtad volna, pedig nem is... Szerintem jó ez így, ahogy van: egyetlen szerepe van, hogy ne lehessen letagadni vitás esetben, hogy vmi módosítás volt: így, hogy nem szúrogatja be a HSZ szövegébe, tehát kényelmesen használható, szerintem tök rendben van.
-
MODERÁTOR
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN