Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Nem, nem ez a gond.
Függvényen kívül létre hoztam a változót "var".
Függvényen belül megváltoztatom a változót, majd azt a kapott változót egy másik függvényben szeretném használni. Először az a függvény fut le, ahol megváltozik a változó.
Majd csak utána a másik ahol használni szeretném.
Ahogy működnie kellene: globális változó létre hozva.
Bent a függvényben megváltozik.
Mivel globális, ezért nem csak a függvényben tudom használni.
Másik függvényben használom a megváltozott változót.
Ahogy működik:
globális változó létre hozva.
Bent a függvényben megváltozik.
A függvényen kívül ismét a régi értékkel létezik
Másik függvényben használom a változatlan változót.Biztos hogy először az a függvény fut le, ami megváltoztatja, és meg is változik bent.
Át írtam .onmouseover -re, azaz már klikkelnem se kell, a változó megváltozik, alert-el kiírattam , és megáltozott, de ha a gombra klikkelek, megis az eredeti változót használja.Nem tud ismét lefutni a változó érték adása, nincs függvényben, úgy van mint a példában, nem futhat le többször.
Tudom hogy én hibázom vhol, csak nem találom hol.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Macbook Air 2017. (1,8ghz 8gb 128gb)
- Intel Core I7 11700K BOX
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest