-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Nem, nem ez a gond.
Függvényen kívül létre hoztam a változót "var".
Függvényen belül megváltoztatom a változót, majd azt a kapott változót egy másik függvényben szeretném használni. Először az a függvény fut le, ahol megváltozik a változó.
Majd csak utána a másik ahol használni szeretném.
Ahogy működnie kellene: globális változó létre hozva.
Bent a függvényben megváltozik.
Mivel globális, ezért nem csak a függvényben tudom használni.
Másik függvényben használom a megváltozott változót.
Ahogy működik:
globális változó létre hozva.
Bent a függvényben megváltozik.
A függvényen kívül ismét a régi értékkel létezik
Másik függvényben használom a változatlan változót.Biztos hogy először az a függvény fut le, ami megváltoztatja, és meg is változik bent.
Át írtam .onmouseover -re, azaz már klikkelnem se kell, a változó megváltozik, alert-el kiírattam , és megáltozott, de ha a gombra klikkelek, megis az eredeti változót használja.Nem tud ismét lefutni a változó érték adása, nincs függvényben, úgy van mint a példában, nem futhat le többször.
Tudom hogy én hibázom vhol, csak nem találom hol.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gigabyte alaplap topik
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- BMW topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Megaport gaming pc + billentyű
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged