-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
Nos. Végre megy. Kitöröltem a számomra felesleges sallangokat. Létrehoztam egy copy funkciót és egy Copy Buttont:
<html>
<body>
<div id="mainContent">
MAIN CONTENT<br />
</div>
<br />
<button id="btnCopy">COPY</button>
<script type="text/javascript" >
// Create a fake textarea
const textAreaEle = document.createElement('textarea');
var text = "tesztszöveg 3333";
// Set the value
textAreaEle.value = text;
// Append the textarea to body
document.getElementById("mainContent").appendChild(textAreaEle);
btnCopy.onclick = function () {
textAreaEle.select();
textAreaEle.focus();
document.execCommand('copy');
};
</script>
</body>
<html>Aztán az eredeti saját kódomat így módosítottam:
</head>
<body>
<b>AZ EMBED kód előnézete:</b><br />
<iframe src="https://parentdomain.com/embed/id" id="iframe" name="iframe" scrolling="no" frameborder="0" style="width: 100%; height: 600px;"></iframe>
<br /><br />
<div id="myDiv">0</div>
<script type="text/javascript" >
function receiveMessage(event) {
var ifrheig = (event.data.v1) + 'px';
document.getElementById("iframe").style.height = ifrheig;
var v1data = (event.data.v1);
var textNode = document.createTextNode(v1data);
document.body.appendChild(textNode);
var toCopy = '<iframe src="https://parentdomain.com/embed/id" id="iframe" name="iframe" scrolling="no" frameborder="0" style="width: 100%; height: ' + v1data + 'px;"></iframe>';
var innertomydiv = '<b>Embed kódja:</b><textarea rows="5" style="width: 100%;" type="text" id="code" name="code">' + toCopy + '</textarea><button id="btnCopy"><b>COPY</b></button>';
document.getElementById("myDiv").innerHTML = innertomydiv;
btnCopy.onclick = function () {
document.getElementById("code").select();
document.getElementById("code").focus();
document.execCommand('copy');
};
}
window.addEventListener("message", receiveMessage, false);
</script>
</body></html>Így a böngészőben megjelenik az Embed előnézete, alatta egy Textarea mezőben az Iframe kód (Jobb mint az input mező) a magassági értékkel, egy működő Copy gomb, ami vágólapra másolja a Iframe embed kódot, végül teszt gyanánt a magassági érték, de ez a publikus kódban már nem lesz benne.
-
nevemfel
senior tag
Az első példádat simán betettem a html oldalba, script tagok közé, és a firefox erre ezt írta:
A document.execCommand('cut'/'copy') megtagadva, mert az nem egy rövid ideig futó, felhasználó által generált esemény kezelőjéből lett hívva.
Ezután beraktam az egészet egy eseménykezelőbe, így már működik:
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Bitcoin topic
- Óvodások homokozója
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged