-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na, kipróbáltam, használtam a chrome.management API-t, és bár hozzá lehet nyúlni az extensionökhöz úgy, hogy ezen a kiegészítőn keresztül letiltod, de a default ikont sajnos nem lehet megváltoztatni.
Viszont egyébként tök jól ki lehet listázni az összes extensiont, applicationt is (ami a default új lapon látszik, ha jobbra lapoztok), keresgélni lehet köztük, stb., szóval ez egész hasznos.
A példaoldalon található App Launcher extensiont továbbfejlesztettem egy kicsit, és így különválasztva ki lehet listázni ezeket, meg lehet keresgélni, és ha az extensionre kattintasz, akkor feljön egy confirm ablak, hogy valóban le akarod-e tiltani az adott extensiont, ha leokézod, akkor le is tiltja. Így tehát a popup ablakban is meg lehet csinálni ezeket a műveleteket.
Ha gondoljátok, és érdekel Titeket ez az extension, akkor megosztom, szóljatok, ha kő'.Egy szó, mint száz: sajnos a jogos gyanú beigazolódott, hogy extension ikonját megváltoztatni valóban csak egymásnak történő üzenetküldözgetésekkel lehet.
Gondolom így akarták elkerülni, hogy az extensionök túlságosan bele tudjanak kotorni egymás dolgaiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest