Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Charles
tag
Sziasztok
Valszeg nem a megfelelő topicba írok ezért előre is elnézést kérek, de szeretném a véleményeteket megkérdezni.
Olyan problémám lenne hogy szeretnék elkezdeni java fejlesztéssel foglalkozni, az ELTE-n végeztem programtervező informatikusként. Viszont nem fejlesztőként kezdtem el dolgozni hanem automatizálóként. 5 éves tapasztalatom van teszt automatizálásban. Dolgoztam nagy cégeknél nagy projekteken is. Viszont amikor beadom a jelentkezésemet és meglátják akkor a kezdő java poziból a végére minden alkalommal teszt automatizáló pozira kapok ajánlatot.
Olyan is előfordult már hogy egy barátom cégétől vissza sem hívtak mert a hr-es szerint úgysem vállaltam volna el annyiért amennyit tudott volna adni.
Tudtok abban segíteni, hogy lehet egy ilyen karrier váltást sikeresen megcsinálni? Mert én nem teljesen értem mi játszódik le ilyenkor a cégekben illetve a hr esek fejében.
A beugrókon általában sikeresen átjutok. azzal nem szokott gond lenni. De a végeredmény sajnos nem az amit én szeretnék.
Köszönöm a segítségeteket.
üdv
Dudo -
King Charles
tag
Sziasztok
Szeretném letölteni a Java 2 útikalauz programozóknak 5.0 köteteit de sehol nem találom. Tudnátok adni egy linket ahonnan leszedhetem?
köszi
Dudo -
King Charles
tag
Sziasztok
Egy kis segítségre lenne szükségem. Szerettem volna csinálni egy stoppert de ha századmásodperceket is szeretném mérni akkor egy perc alatt akár 15 másodpercet is késik.
Ha másodpercenként mérek akkor 5 perc alatt csak 5 másodpercet.Van valami jó ötletetek hogyan csinálhatnám meg hogy ne késsen?
timer = new javax.swing.Timer(10, new ActionListener() {
@Override
public void actionPerformed(ActionEvent e) {
refreshTime();
}
});eddig ezzel próbálkoztam itt késett eléggé sokat.
Köszi a segítséget
Dudo
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest