Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Jah ExtJS-t ismerem. Angular-t meg használtam is behatóbban. Azt reméltem van ezekhez képest valami új hiper-szuper dolog

Igazából saját / családi használatra akarok összedobni egy egyszerűbb webappot és nincs kedvem nagyon designnal szórakozni, de annyira meg igényes vagyok, hogy ne egy plain html oldalt nézegessek. Aztán reméltem hogy van valami cucc, aminél a frontend oldallal nem nagyon kell foglalkoznom, kvázi mint ha .Net WPF-ben csak összedobálom a felületet, aztán egyszerű is, de mégis csak kinéz valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 8GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs