- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
szcsaba1994 #7845 üzenetére
Azt értem, hogy nem szabad, de azt nem, hogy miért nem?
Mi az oka annak, hogy a fejlesztő nem struktúrálhatja a kódját úgy, ahogy az szerinte használható és átlátható?
Remélem nem az, hogy a prof könnyebben kinyomtathassa az 1 db fájl tartalmát.Egy normális világban / OO nyelvben egy kicsit is komplexebb megoldást nem egy osztály valósít meg. És akkor csodálkozunk, hogy az egyetemről érkezők olyan minőségű kódot produkálnak, amilyet. (Én is ilyet produkáltam, és utólag visszanézve nem vagyok rá büszke.)
Szerencsétlenek nem hogy nem látnak mást, még a kreatívabb kisebbséget is megkötik az idióta szabályaikkal.Lortech: A nested class is egy újabb osztály. Bár nem erről szólt a feladat, de ha úgy tartja kedvem, 826 osztályt is tehetek egy fájlba, csak éppen rettentő gusztustalan lesz.
Persze ebben az esetben én is inner classra szavazok, nagyon ide kívánkozik. Inkább, mint az egymásba ágyazott konténerek végeláthatatlan sora. Vagy akkor szívassuk meg a tanárt, és az olvashatatlanságig bonyolítsuk túl, legyen neki is pár kellemes órája, amíg kitalálja, mit csinál. -
Lortech
addikt
válasz
szcsaba1994 #7845 üzenetére
Ez nekem úgy hangzik, hogy nincs kimondva hogy nem használhatsz nested classokat, pl. egy inner classt itt. A node osztály tipikusan illik erre a patternre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Asustor NAS
- War Thunder - MMO Combat Game
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged