- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
Anita330 #7174 üzenetére
Hát, hajrá, hajrá.
Én első körben kideríteném, mi az a Newton-módszer. Ilyesmikre a wikipedia jó kiindulópont szokott lenni.
Aztán átültetném ezt egy olyan nyelvbe, amiben változóknak lehet értéket adni, meg mindenféle vezérlési szerkezetekkel lehet ezeket piszkálni.
A szemfülesebbek 2 kattintásból is találnak hozzá pszeudokódot.
Persze megérteni azt is meg kell, de jóval egyszerűbbé válik átültetni az egészet javaba. És végülis erről szól az alkalmazott matek, nem?
Egy munkahelyen ennél azért jóval húzósabb feladatokat kell majd csinálni, és sokszor nemigen akad olyan, aki megmondja a tutit.A gyengébbek persze matlabozhatnak is, de egy java fórumon ilyet csak nem mondok. Én amúgy javaban csinálnám, mert a matlabhoz még annyira sem értek.
Amúgy elég sok az átfedés a feladatok között... szabad csapatban dolgozni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest