Hirdetés
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
Ahogy Chipi333 is írta, a get-eket tudod láncolni.
Amúgy gondolkodtam Map-en is pl.: -
Chipi333
csendes tag
Tudsz olyat, hogy var.get(0).get(0) csak ebbe nem nehéz belezavarodni
De ha jól értem mit szeretnél akkor azzal jársz a legjobban ha csinálsz magadnak egy Candidates classt ami pl egy ArrayListben tárolja a számokat, és abból csinász egy 2 dimenziós tömböt(generikusokból nem tudsz tömböt csinálni ugyanis, de ha becsomagolod a dolgot egy saját osztályba akkor már jó vagy). Aztán ha kiürült, akkor vagy az osztályt írod meg úgy, hogy ezt meg tudja mondani magáról, vagy egyszerűen null-ra állítod helyét a tömbben. -
Lacces
őstag
Ez egy picit nincs túl bonyolítva?
Már tervbe van véve, hogy 1 hónap múlva fogok a generikusokról részletesebben tanulni, de ez szerintem túl bonyolult így.
Esetleg azt csinálnám, hogy az <ArrayList<int>> típusból egy osztályt csinálnék ami dolgozik ezekkel az ArrayListekkel, és akkor lehetne rá Get és Set metódusokat írni. Ha nagyon ezt akarod követni.
És akkor így talán egyszerűbb, átlátod, és az ArrayList<int>-eket objektumként kezeled. És tudnál metódust írni amellyel eléred az ArrayList elemeit isÉn így ennyit tudtam mondani, mint lelkes java tanuló
. De majd jönnek az okosabbak
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AKCIÓ! ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 8GB - i5 12400F/14400F - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- TUF Gaming F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő