- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sir Pocok #25 üzenetére
Egy haverom tud majd intézni gépeket, mert egy ismerőse játéktermi gépek bérbeadásával foglalkozik / eddig nem is tudtam :) / Bár most már jobban a nyerőautomatákban van neki az üzlet az arcade játékok már nem igazán mennek neki. Ezért elad majd néhányat közülük mivel sok csak áll neki a raktárban. A cabinet-ek nem tudom hogy milyen fajtájúak /gondolom hogy valami átlag/ és hogy mennyire használódtak már el viszont tetszés szerint NEO-GEO vagy CPS hardverel szerelik fel. Egy gép ára 50-100k között mozog. Egyenlőre ennyit tudok majd még érdeklődök tovább és próbálok sokat alkudni :) Bár azért egy eredeti Mortal Kombat automatára nagyon fáj a fogam :)
-
klepto
addikt
válasz
Cathfaern #10 üzenetére
Lehet, hogy az eladó nem tudta, hogy mit ér, de az tuti, hogy 15-25k között mondta :U
Azért írtam, hogy az árban nem vagyok biztos, mert az első számjegy már nem tiszta, de tuti, hogy nem 3x-el kezdődött ;] És nem százezrekről beszélt.
Amit megjegyeztem, az a Pana 3DO gépe volt egy rahedli lemezzel (legalább 30-40 eredeti játékkal) 50 egynéhányezer :D -
törölt tag
Annyit sikerült intéznem a mai nap hogy ha minden igaz akkor hozzá tudok jutni olyan gépekhez amiknél a box egységes és csak a hardvereket + a játékokat cserélgetik benne. Azt hiszem hogy CPS és NEO-GEO hardverekkel szerelik fel őket. Bár jobban szeretnék olyat aminél eredeti a box is. Na de már ez is egy eredmény. :)
-
Sir Pocok
őstag
Nekem volt Killer Instict és Street Fighter 2 Turbo automatám sajna 99-ben el kellett adnom őket :(
-
törölt tag
Valaki más esetleg tud valami infót a témával kapcsolatban?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
#18538752 #11 üzenetére
Az a probléma ezekkel, hogy alapból nagyon drágák. Manapság emiatt az üzemeltetők csak kölcsönzik őket. Régen amikor meg megvették az adott gépet, azok meg már nagy érték a retro gyűjtöknek, s ezért van felverve az áruk. Ismeretlenebb gépet biztos találni olcsóbbért is, de ilyen híreseket :(
-
törölt tag
válasz
Cathfaern #10 üzenetére
Köszi a hozzászólást. Hát elkeserít hogy esetleg ilyen drága lehet. Azért ilyen drágára nem számítottam. Esetleg olyan céget nem tudsz ami ilyen gépeket forgalmaz itt Magyarországon? Már csak érdekesség szempontjából is érdekelne hogy mennyibe kerülhetnek az új és régi arcade gépek./ ja tényleg tudom hogy arcade nak nevezik öket :) / Hát a MAME az elég nekem a PC-n nem igazán akarok építeni neki semmit. Azért érdekelnének ezek a régi arcade gépek mert a régi szép idők...hát tudod. :) szeretném ha lenne othon mondjuk egy eredeti Mortal Kombat vagy Street Fighter vagy hasonló gép.
-
Cathfaern
nagyúr
Sajnos le kell hogy hangoljalak: nagyon nehéz lesz beszerezni, s ha igen, akkor nem kis pénz lesz. Ez alatt azt értem, hogy 200ezer Ft alatt ne is reménykedj benne. Valami minimálsi esélyed talán van, ha egy eldugott kocsmában találsz egyet, ahol a tulajdonos hajlandó eladni, s mivel nem igazán van képben, olcsón odaadja...de ezt kétlem, főleg ilyen híres gépeknél. Több szempontból is jobb megoldás lenne, ha készítenél (ha van barkácsérzéked) egy olyan cabinet-et, ami egy PC-t rejt magában. Így ezen futtatható az MAME, s bármilyen játék menni fog.
klepto: a NEO-GEO ritkaságszámba megy, szerintem vagy egy nullát nem láttál az árában, vagy az eladó nem tudta mit ér :)
Ja, és ezek nem videójátékok, hanem arcade (árkád ha így jobban tetszik) gépek. A videójáték az, amit a TV-re kötsz (érted, mint a videót :) Találékony a magyar nyelv :D). Ez utóbbiakat egyébként konzolnak szokták emlegetni szakmaibb körökben.
[Szerkesztve] -
Flashback
addikt
Hij az engem is érdekelne!!!
-
törölt tag
Más valaki esetleg tud valami olyan helyet ahol lehet kapni?
-
törölt tag
Sziasztok !!!
Azt szeretném megtudni hogy tud-e valaki olyan helyet ahol régi játéktermi videójáték gépeket lehetne vásárolni. Régi alatt értem például a Mortal Kombat, Street Fighter 2 gépeket.
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LED világítás a lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest