Aktív témák
-
bdav
őstag
anal nem olyan gáz még... az elözö két hét volt húzós. lassan meg nekiálltam a progházinak, hát az se lesz egyszerű menet... jó lenne ha tudnátok kis infokat adni. a feladatkiírásban ez áll: a dokumentációnak tartalmaznia kell: a feladatkiírást (ok, ez egyértelmű, bemásolom, amit kiadtak
), a megoldás elvi blokkvázlatát; na ez nagyon nem tiszta, most arra gondol h. pl. nekem telefonkönyvet kell írnom, szóval az kell ide, hogy hogyan építem fel a rekordokat, milyen függvényeket használok ilyesmik? vagy esetleg folyamatábra kéne? ugye nem? Aztán blokkvázlat és algoritmus magyarázata (???) mit magyarázzak az algoritmuson? váltoók felsorolása, ez OK, program lista (???). futási eredmények és ismertetésük (hát ez is elég érdekes egy ilyen progihoz, de azért vlaamit majd írok)
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Térerő gondok, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged