Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
Csak a Celeronokat szidják. Nekem fogalmam sincs, csak annyi, hogy most egy Celeron 900@1200-ról írok, felvenni meg Athlon XP 1700+-ról veszek fel.Videókódolásban nagyságrendekkel jobb persze az AMD-s gép, de nem csak az órajel arányában jobb, mivel csak 270 Mhz van közöttük, ami kb +30% lenne, de teljesítményben 2,5-3x-os a különbség. Kérdésemre egyébként már érkezett válasz, egy 2700+-nak megfelelő Barton processzorral minden működik, még ez a nagyobb felbontású Xvid felvétel (-paraméterek fent-) is.
Most 2 komoly gondom van a programmal: MJPEG beállításokat nem tudom megváltoztatni (quality-t visszább kellene venni), hang nem indul egyből a fájl elején (- ez régebben ment).
Miért kellett újrainstallálni a Windows-t? (Nekem azóta nincs gondom, amióta megmutatták, hogy mi az a ZoneAlarm/AdAware/Spybot-S&D.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest