Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• speedbump

tag

válasz 1010 #350 üzenetére

"annak rendelkeznie kell pénzmaggal vagy türelemmel ha filmeket akar rajta nézni"

Ha venni akarja a filmet akkor mindkettovel. Ugyanis attol, hogy az ember fizetett egy filmert az meg nem fog odateleportalni a winchester-re. Le kell tolteni. Egy masfel oras film mp4-ben is kb 500Mb (ha jo minosegu). Nem hiszem, hogy egy jo geppel sokkal tobb idot venne igenybe a konvertalas mint a letoltes. Valaki irta meg regebben, hogy az o gepe 300 Frame/sec sebesseggel konvertal szoval neki egy masfeloras film 10 perc alatt megvan. De meg az en csotrogany gepem is tudja a 60 Frame/sec-et (1.7MHz Intel)

• WiZARD

veterán

válasz 1010 #350 üzenetére

szerinted az emberek mekkora része van ezzel tisztában? szerintem elég kevés.
    látja hogy ipod, meg szép, meg mindenhonnan ez folyik. mindenhol hirdetik hogy lehet rajta videót nézni...
    aztán mivel nem ért hozzá, így konvertálgatni nem fog.
    mivel itt a balkánon lakik vásárolni se tud, csak trükközve, ami átlag userre megint csak nem jellemző, még ha pénze van is rá.

mondjuk ő az aki meizu-t vagy bármi mást hiába venne, mert divx-et se nagyon kap átlag user a boltban. vagy warez vagy magának konvertál.

szóval a tájékozottabb user tisztában van a dolgokkal. ha engem megkérdez mielőtt megveszi akkor előre megmondom hogy nem fog tudni rajta videót nézni.
    de a(z) lame/átlagusernek csak szopás imho.

no mind1. nem azért jöttem ide, hogy fikázzam. mert tetszik az ipod touch, ha ilyesmire lenne szükségem, akkor gondolkodás nélkül megvenném, a felsorolt "hibái" ellenére.

amúgy itunes-ban vásárolva kb mekkora 1 átlagos (1,5-2 órás) film?

Új hozzászólás Aktív témák