Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Nem kell, hogy felcsatlakozzon a hálózatra, elég, ha látja elvileg (bár nem igazán értem, akkor honnan szedi az adatokat, de mindegy..). Épp a napokban olvastam erről, de megmondom őszintén, nem nagyon van most kedvem keresgélni, de itt van valami cikk róla, meg egy-két fórum..
Egyébként ha jól emlékszem, pont az ipod touch geotagging funkciójával kapcsolatban kezdtem el olvasni, mivel elvileg ugye azt is tudja, csak nem gps hanem wifi alapján.
Ha jól vettem le, akkor van egy adatbázis, ahova fölkerülnek a wifi-hozzáférési pontok helyei, gondolom egy offline app-ba le lehet ezt szedni, és ezért nem kell hozzá net elérés.
És persze valószínű, hogy ezek a nyilvános wifi hotspotok (kávézók, benzinkutak, boltok, stb), mert ugye privát wifikről honnan lenne információjuk. De aztán ki tudja..Ja egyébként a Nike+ funkciót használja valaki ipoddal? Az is egy ok a sok között, amiért szeretnék egy ilyen cuccost. Viszont ami azt illeti, azt sem értem, az hogy mutatja, merrefele futottam, ha egyszer nincs benn gps. Vagy csak az iphonenal lehet nyomon követni az útvonalat, ipoddal csak távolság és hasonlók?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi