Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoos
őstag
Alapvetően lehetne egy új Ipod Classicot sima usb driveként használni?
Egy Pinaccle Video Transferrel szeretnék videót pakolni rá...számítógép nélkül. Nem kell, hogy lejátssza, elég, ha tárolni tudja amíg lementem. A pinaccle gépe csak FAT os lemezeket tud olvasni, az Ipodok milyen filerendszerűek?
Gépek között tudnék atatokat cipelni egy ilyen Ipoddal?
-
skoos
őstag
Gariztatott már itthon valaki amerikában vásárolt Ipodot?
Sokan azt mondják nem fogadják el, de írtam az Apple-nek és azt mondja az Ipodhoz tartozó világgarancia itthon is érvényes....????
-
skoos
őstag
Extrát semmit nem mondd, azt mondja, hogy az EREDETI IPOD firware legyen fent az ipododon, és, hogy szedd le az ipodwizard legújabb (a lapról letölthető) változatát.
Letöltöd a filet, gondolom a programmal felülírod az ipod firmware-t (haggyj időt a programnak, hogy felülírja- ezt javasolja az írás) aztán hajrá.Elég egyszerűnek tűnik, azt mondja előfordulnak hibák, de valamennyi könnyen javítható.
Sok siekrt, ha haladtál vele, értesíts!

-
skoos
őstag
Fel lehet tenni azt hiszem....
[ipod classic GUI]elméletileg itt.
Soksikert! -
skoos
őstag
Hali!
5.5ös 80GBos Ipod Videó vásárlását tervezem. Nekem nagyon fontos a jó hangminőség, de sehol nem találtam ezt megerősítő, vagy megcáfoló szakcikket. Valami általános összehasonlítást keresek, merre induljak?
Van valakinek eme szépségekkel tapasztalata? -
skoos
őstag
-
skoos
őstag
Valami egészségesen hordozható, autómmal tökéletesen kompatibilis mp3 lejátszót kerestem, így az Ipod-ra esett választásom. Az egyszerű megoldások híve vagyok, ne legyen egy plusz lejátszó az autómban, ha annak saját lejátszóján, kormányvezérlés funkciókat is tudok használni. így a Dension tűnik jó választásnak.
A kérdés:
Nem találok semmilyen tesztet ahol a többi mp3 lejátszóval vetik össze (szeretem a szép hangzást, hamár tömörített hang, legalább jó lejátszót kapjon). 30Gb os Ipod videóra gondoltam. Másik kérdés: Miért merevlemez, ha flash memóriával mozgó alkatrészek nélkül, élettartam nélkül okosabban megoldható lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Projektor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Marathon (2025)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- iPhone X 64Gb akku 100%
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)