Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Ilyen beviteli eszközről álmodnak a digitális művészek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Mini-ITX
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ZIDOO médialejátszók
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Amazon Kindle
- Androidos fejegységek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
Hidd el, hogy meglepően jól szól. Mondanám szívesen, hogy gyere el megmutatom, de én Pakson lakom. Gameboy forma. Hát gondolom azért mert játszani is lehet rajta (bár én erről mondanék le legelőször).
Hogy oldalt van, az relatív. Tkp. a tetején van, ami a hosszabb oldala. Ha távirányítót is veszel, azon 90 fokos a csati. Én vettem hozzá egy kicsi fekvő övre szerelhető telefontartót, és abban tartom. Így távirányító nélkül felfelé áll a csatlakozó (PX 200-as egyenes), ha pedig viszem a távirányítót is, akkor hátrafelé áll, és a övtartómban vezetve kb. pont körbeér.
Ha eljössz Paksra, megmutatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest