Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciókamerák
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz
bigdady #29946 üzenetére
Pontosan Xerot csak egy karambol fog begyőzni, de akkor már késő lesz. A rutin ide már kevés, mert kivágnak elé, defektet kap, megdobja egy úthiba, széllökés, megcsúszik stb. Minden esetben a gyorshajtót fogják kihozni hibásnak. Ugyan is lehet menni pályán akár 240-el is, de aki kijön elé az nem tudja felmérni mekkora sebességgel közeledik ezért megy ki. Németeknél, azért van 4-5 sáv, de ott autók közlekednek, tele vezetést segítő asszisztenssel. A lényeg, hogy még ott is nagy adag szerencse kell hozzá, nem elég a rutin.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bigdady #29946 üzenetére
Jól beszélsz, én ugyanez vagyok, pont ugyanígy vezetek
Xero te saját bevallásod szerint is folyamatosan megszeged a kreszt.
Én mentem végig 130-145 közötti szokásos tempómban hol lehet Mo-n ennyivel menni?
60-as tábla nem viccből van kint, szóval max 80-9020-30 óra alatt? Te sem hiszed el
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest