Hirdetés

Aktív témák

• manchester85

veterán

válasz spedyboy #40459 üzenetére

Nem tudom, miért kell kiakadni azon, hogy egy két éves modell nem kapja meg a legfrissebb újításokat. Nekem is 3G-m van, és tökéletesen meg vagyok elégedve a 3.1.3-mal, örülök, hogy ismét azon a sebességen használhatom a telót, amiért megvettem. Nem tudom, egyesek miért gondolják úgy, hogy ha valamiért fizettek anno, onnantól fogva minden jár nekik... Ha egyáltalán nem lenne 4.2, vagy semmilyen készülékre ingyen mobileme, akkor is panaszkodnál, hogy neked az jár? Vagy ha nem is lenne iOS4 3G-re, hisz a 2G tulajok se kapták meg ugyanezzel a hardverrel. Azért lehet panaszkodni, ha valami nem az ígértek szerint történik, (pl. az iOS 4.0 lassúsága, downgrade lehetőség nélkül 3G-n) vagy ha az ember nem azt kapja, amiért fizetett, de azért az szerintem a pofátlanság teteje, hogy kőkorszaki modellekkel siránkozni, hogy neki miért nem jár ingyen minden. Mintha nem az iPhone tulajok lennének legjobban elkényeztetve frissítések tekintetében, beleértve a 3G tulajokat is, ha azt vesszük figyelembe, mi folyik android vagy symbian téren, ahol egyik és másik modell között hónapok telnek el frissítés nélkül, és pár hónapos modellekre is szó nélkül megszüntetik a további szoftverfrissítést... Te meg 2,5 éves modellel itt követelőzöl, hogy neked nincs ingyen mobileme, hát ez jó... :U

Aktív témák