Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Aktív témák
-
Ziog
aktív tag
3GS-em van és most a következő hiba állt elő. Fülhallgatóját használva a gombok nem igazán működnek és a hangerő is ugrál zenehallgatás közben, holott semmi gombhoz nem érek.
Kérdés garanciális lehet-e egy ilyen hiba, érdemes-e a T-hez visszavinnem, hogy ugyan nézzék már meg mi lehet a gond.
Jailbreak nincs iOS 4 van rajta.
-
Ziog
aktív tag
A backup már a 4-es szofttal készült, amin nem volt jailbreak mivel új iBootos 3GS-em van. Most restore után ezt a backupot tettem volna vissza, de nem akarja a győzelmet és a 3G-s net továbbra sem megy.
-
-
Ziog
aktív tag
Felraktam iOS 4-et a 3GS-re, erre nem volt mobil net kapcsolat. Fogtam csináltam neki egy teljes backupot, majd restore. Így van mobil internet, de mihelyst visszatölteném a back up-ot már nincs megint.
Ezt lehetne valahogy orvosolni?
-
Ziog
aktív tag
Feltettem a Lock Screen-t és hozzá a Lock Weather plugint. A probléma annyi, hogy nem frissíti az időjárás magát. Ezt hogy lehetne beállítani, hogy automatán megtegye.
Van egy frissítési lehetőség magán a kijelzésen is, de azzal sem csinál semmit. Esetleg helyette más? Weather Icon-t próbáltam az sajnos nem vált be annyira.
-
Ziog
aktív tag
tud valaki olyan pdf olvasót, amiben magában a pdfben lehet keresni szóra?
-
Ziog
aktív tag
Gmailt használnám Exchanges módban, de nagyon lassúnak találom a szinkronizációt és valamikor nem is "talál" üzeneteket. Korábban IMAP-on keresztül használtam úgy sokkal gyorsabb volt és mindig megvoltak az e-mailek.
Exchangen keresztül szinkronizálok még naptárt és contact listet is. Lehet, hogy ezek lassítanak? Találkozott már valaki ilyen "hibával"???
-
Ziog
aktív tag
Valamilyen hívásnapló progit keresnék, amiben benne van, hogy mennyit telefonáltam. Szóval leginkább egy hívásidő kijelző kellene. Eddig nem találtam használhatót.
Előre is köszönöm a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Külpolitika
- Autóhifi
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...