Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• DanielK

addikt

válasz bigdady #32808 üzenetére

Hát nekem is androidos telefonom volt, de semmi pénzért nem mennék vissza. 100x jobb az AppStore kínálata és minőségibb is. Milyen készüléked volt? Nekem sima i4. Nem lassú és még a WiFije is jobb az SGSnél. Persze mindez szubjektív.

Kérdezte valaki a Saver és MoneyBook közti különbséget. Én mindkettőt megvettem, plusz a HomeBudget-et is.
    Funkcióban a HomeBudget a legjobb, nem csak Budget funkciója van, hanem be lehet állítani számlákat is. Azokon keresztül pedig még utalgatni is lehet. Pl netszámla és sima számlád is van. Viszont cserébe irtó ronda. Írtam nekik, hogy jó lenne egy kicsit változtatni, de még nem reagáltak.
    MoneyBook (ezt használom jelenleg) szebb. Funkcióban alul marad a HomeBudgettől, de még mindig jobb, mint a Saver. Vagy fizetést állítasz be, amire a bevitt bevételek hatással vannak vagy Budget mód. Itt is saját nevű kiadásokat adhatsz meg, mint a HomeBudgetnél. Írtam nekik, hogy fizetés helyett inkább legyen számla megadás, de még nem válaszoltak.
    Saver, a legszebb, sőt nagyon jó körgrafikont rajzol ki, DE! Nem lehet kellőképpen testreszabni (a meglévőkhöz tudsz plusszokat tenni csak), csak kiadásokat írhatsz bele, bevétel nuku. Írtam ide is, csak ők válaszoltak. Majd valamikor beteszik a bevétel lehetőségét és a testreszabhatóságot is, de azért hogy ezt meggyorsítsam, értékeljem az appot...

Összefoglalva: ha sok funkcióval bíró appot keresel, akkor HomeBudget (ráadásul universal app). Ha már zavar egy picit a csúnyaság, akkor MoneyBook.
    Ha csak és kizárólag kiadásokat akarsz feljegyezni, akkor meg Saver, a szép és jól olvasható grafikon miatt.

• nederlanden

senior tag

válasz bigdady #32808 üzenetére

Érdekes!Én sokat próbáltam már,de az Android nekem nagyon vicces,zürzavaros :O és nagyon barátságtalan.(pláne Iphone után)
    Sokmindent kipróbálok még az biztos,de androidosra nem térek vissza. :N

Aktív témák