- Keychron egerek bemutatója
- Milyen monitort vegyek?
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tKb.
tag
Sziasztok!
Használ valaki esetleg iPadet navigációként az autójában? -
tKb.
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy rapoo 8200M-es bluetooth billentyűzetet és egeret az iPad Promhoz. Sikerült csatlakoztatni is mindkettőt, viszont 2 darab problémába ütköztem. Az egyik az, hogy a billentyűzetet sehogy sem tudom úgy magyar nyelvre állítani, hogy a Z és az Y ne legyen felcserélve és ékezetes betűket sem tudok írni pl.: Á betűt. Ehelyett egy ilyen jel: ' jelenik meg. Tudnátok erre megoldást? Telefonommal is összekötöttem és ott betudtam állítani (samsung) 2 kattintás alatt.
A másik dolog amibe beleütköztem az pedig, hogy görgetésnél nagyon szaggat. Ezzel kapcsolatban is segítséget szeretnék kérni.Előre is köszönöm, szép napot!
-
tKb.
tag
Sziasztok!
Milyen fóliát érdemes venni egy 2020-as iPad Pro 11”-re?
Találtam egy ilyet: [link] Ez jelenleg akciós is, vagy érdemes ettől valamivel drágábbat nézni? -
tKb.
tag
Sziasztok!
Picit off topik lenne amiről információval szeretnék gazdagodni. A holnapi nap folyamán vásárolnék egy használt 2020-as iPad Pro-t. Sosem volt Apple készülékem, mire érdemes odafigyelni egy ilyen vásárláskor? Adásvételit fogok írni termeszetesen, de van valami különleges dolog az Apple termékeknél amivel kapcsolatban érdemes lenne ott foglalkozni? Egy iPad-et letudnak tiltani?
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Keychron egerek bemutatója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest