Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, nyilván ennyi pénzért nem vártam azt h megváltja a világot.
Még egy kérdés.
Lehet tenni az ipadre manuális saját layout, ahol felcserélem a két gombot?
Abszolút nem vagy ismerős alma világban, ezért veszettül kerestem vmi file rendszert. De úgy érzem itt rossz irányba indultam el.

-
L4D1K
őstag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni egy egyszerű gonddal, mert én teljsesen kifogytam az ötletekből

Vettünk az iPad Air-egy egy Asus Marshmallow billentyűzetet, HU kiosztással.
Szuperül működik minden, de a billentyűzeten a 0 és az í-t fordítva kezeli. Kipróbáltam az összes nyelvvel, szabvánnyal és layout-al. Ez a két gomb mindig fel van cserélve. Próbált Mac és PC layouttal is.
Biztos vagyok benne h kb 1mp vmit vhol átállítani, de én egy óra után már lehet inkább visszaküldöm az Asusnak h kenjék a hajukra (rant off - bocsi).
Javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest