Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
evooo
aktív tag
válasz
Satyka.
üzenetére
Nekem iphone + 9gen ipad volt, nyaron vettem egy alap m1 macbookot . Azota az ipadre csak azert neztem ra, hogy a betakat frissitsem. En szerintem egy ipadet nem lehet ugy hasznalni mint egy laptopot. A legnagyobb baj hogy a teljeserteku mac appokat nem helyettesiti semmi. Viszont ha ugy nezzuk hogy a cegesed ott lesz, ugy azert mukodhet.
-
evooo
aktív tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Elolvastam de nem igazan ertem. Tehat elromlik, bemegyek, aznap kicserélik egy vatta ujra. De pl. amugy is kicserelnek gariba, csak 2 het alatt. Ez miatt a +60rugo? Az kemeny
-
evooo
aktív tag
válasz
alexhorvath
üzenetére
Pencil es folia nelkul hasznalom ujonnan majus ota es mar tele van mikrokarcokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Villanyszerelés
- Bejelentették a Genigods: Nezha-t, a kínai mitológiára épülő akció-RPG-t
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs