-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Húha, látom van baj. Először is kérlek vegyél magadhoz valami nyugtatót, aztán olvasd el újra amit írtam, mert nem írtam hogy jó. Csak a saját véleményem írtam le, amit sajnos (és már megint itt tartunk ezen a fórumon is) nem tudsz vagy nem akarsz elfogadni.
Egyenként én fekvő módban használnom az iPad 6-ot autóban és legfőképpen navigációra és ugye álló módban jön elő ez a képernyő probléma, így engem nem igazán érint. -
Drenadar
veterán
válasz
Parson
üzenetére
közel se azt írta le amit kiforgatsz.
igen gáz hogy ilyen hiba van benne, de mikor én megvettem nekem se tűnt fel, csak mikor mindenki hosszasan magyarázta hogy mit hogy kell csinálni.
néha észreveszem, de közel se olyan bosszantó dolog, mint ahogy itt sokan lefestik.
szóval:
jó hogy megvan ez a jelly bug? - egyértelműen nem
mindennapos használatnál tönkreteszi e a használati élményt? - egyértelműen nem.
Lehet hogy ez egyéni preferencia? - lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest