- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
patyil
tag
válasz
Ragefull
üzenetére
Szia.
Van normális laptopod az ipad mellett vagy javarészt ezt használnád?Ha belefér a keretedbe akkor a jelenlegi palettából újonnan én is air4et, használtan '18as vagy 2020as 11"prot vennék. Ha a garanciától függ hogy nyugodtan alszol-e akkor 3évvel természetesen, de nem jellemzően romlanak el ezek. Ki lehet fogni kevés garis de szinte új prokat jó áron.
Ár-érték arányban a base alap ipad a legjobb általában, azonban itt élvezhető hangzásod nem lesz ahogyan a tárhely is odafigyelést igényel. A prok joval drágábbak de messze a legjobb teljesítmény és élmény a tabletpiacon szerintem

-
moleculez
veterán
válasz
Ragefull
üzenetére
Air 4 az nagyon el lett találva, itt sokunknak az van, nekem is.
Más:
Elkezdtem összevágni iPadon a nyaralós videót Luma Fusionnel. Olyan szépen eszi a 4K60fps videókat akár 3-4 sáv egyszerre, ahogy illik
Mivel csak 64GB-s ezért iCloudból szedi az anyagot de csak azt ami épp kell. A Movie Makert már kinőttem, a Luma az tökéletes most. Nem olcsó, de nagyon jó. Tele van a YT ilyen reviewokkal, de gondoltam megosztom az én tapasztalatomat is.
Inteles MBA sír a sarokban
Nem erre van kitalálva na'
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam Deck
- Crimson Desert
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Call of Duty: Black Ops 7
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem erre van kitalálva na'