Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Hobby elektronika
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Mit akarsz tesztelni? Laptopról használom otthoni gép elérésére, teljesen jó, illetve egy időben eljátszottam azzal is, hogy amazon dublin-i adatközpontjába vett virtuális gépre léptem be így, 2000 km-es távolsággal sem volt zavaró késleltetés. Ipaden annyi különbség lesz, hogy kisebb a képernyő, illetve spéci egér kell. Ipadről nagyritkán használom, sürgős esetben nekem megfelel a pencil is egér helyett, így arról nem tudok nyilatkozni.
A minősége az elérhető nettől függ, illetve a protocoltól. VNC-t messzire kerüld, mert zabálja az adatot, rdp jó, de ahhoz el kell érned direktben az otthoni gépet. Teamviewer, anydesk ennél annyiban tudnak többet, hogy szerveren át találja meg egymást a kliens és a host, így nem kell tudnod az otthoni ip-det, és a routeren sem kell portot nyitogatni.
Illetve a már említett megoldás, virtuális gép használatával nincs szükséged saját desktop gépre, nem tudom az van-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Metal topik
- Yettel topik
- Foxpost
- Assetto Corsa EVO
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB NAVy ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,újszerű, 100%
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A12 /64GB/Független/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest