Hirdetés
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.donat
csendes tag
Sziasztok!
Vannak bizonyos weblapok például prohardver fóruma, freepik, tárhelypark, saját webtárhelyen lévő lap, stb amik bizonyos használat után elérhetetlenné válnak minden böngészőben windows 10 alatt egészen az újraindításig. Ugyan ezt reprodukálni tudom másik itthoni win10 gépen is.
Például ezt a fórum hozzászólsát sem tudtam elküldeni otthonról, mert amint rábökök az elküldésre utána eléhetetlenné válik a prohardver egésze.
Upc a szolgáltató és van egy technicolor wifis modem/router. Ezt is hiába resetelem le ugyan az a gond.
Nagy-nagy halakkal nem szokott gond lenni (pl facebook, gmail,..)
Hátha valaki találkozott hasonlóval és tudna nekem tippet adni, hogy mi lehet a gond! Már az őrületbe kerget.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Filmvilág
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
- Samsung Galaxy S25 FE / S25 / S25+ / S25 Ultra / Z Flip7 / Z Fold7 / A56 / A36 új BONTATLAN
- Next level racing gt track playstation edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest