- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eremit
csendes tag
Sziasztok!
Én is inviteles vagyok, eddig T-Home-os voltam (4Mb), csak sajnos a lakhelyemen nem tudták a 20Mb-os netet biztosítani az adott címen, ezért az Invitelnél kellett 25Mb-esre előfizetni. A problémám a következő. Van, hogy egész hosszú ideig jó a net, aztán rájön valami és kiírja, az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot, a Firefox is hibát jelez olyankor. Futtatom azt a hibakeresőt, aztán sokszor problémát talál a winsock katalógussal, akkor szoktam netsh winsock reset-et futtatni, de ez sem használ, meg előzményeket törlök. Aztán 2-3 perc múlva ismét jó a net, aztán megint ezt írja 10 perc múlva, változó időközönként, teljesen kiszámíthatatlan. A furcsa az, mikor wifin netezek a telefonon, akkor semmi probléma nincs, minden megy simán, csak a gépen akadozik. Már próbáltam bővítmények nélküli futtatást, akkor se volt jobb. Vírusirtót kikapcsolva se jött vissza a net sokszor, úgyhogy nem értem. Valakinek van ötlete? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Eredeti játékok OFF topik
- Kutya topik
- Okos Otthon / Smart Home
- OpenMediaVault
- Apple MacBook
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- Medion Erazer Beast X25 Gamer Laptop
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- XPS 15 9510 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest