- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eremit
csendes tag
Sziasztok!
Én is inviteles vagyok, eddig T-Home-os voltam (4Mb), csak sajnos a lakhelyemen nem tudták a 20Mb-os netet biztosítani az adott címen, ezért az Invitelnél kellett 25Mb-esre előfizetni. A problémám a következő. Van, hogy egész hosszú ideig jó a net, aztán rájön valami és kiírja, az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot, a Firefox is hibát jelez olyankor. Futtatom azt a hibakeresőt, aztán sokszor problémát talál a winsock katalógussal, akkor szoktam netsh winsock reset-et futtatni, de ez sem használ, meg előzményeket törlök. Aztán 2-3 perc múlva ismét jó a net, aztán megint ezt írja 10 perc múlva, változó időközönként, teljesen kiszámíthatatlan. A furcsa az, mikor wifin netezek a telefonon, akkor semmi probléma nincs, minden megy simán, csak a gépen akadozik. Már próbáltam bővítmények nélküli futtatást, akkor se volt jobb. Vírusirtót kikapcsolva se jött vissza a net sokszor, úgyhogy nem értem. Valakinek van ötlete? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest