- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
Elméletileg az AMD Athlon II ellen szeretné harcba küldeni az Intel. Valami olyasmi rémlik, hogy az athlon 2-őket az amd szeretné a 100 dollár alatti kategóriába pozicionálni, így az intelnek is valahova ide kéne szánnia. 100 dollár az oylan 18-20k körül van, ha itt is igaz, hogy ez a 100 dollár 100 euró lesz, akkor is oylan 25k körül lenne a proci. Hát, nem tudom, 30k-ért már E8400-et lehet kapni újonnan. Melyik lehet a jobb vajon?
-
yolan
őstag
Szerintem ez már az a kategória, ami nem a hétköznapi felhasználókat célozza meg. Nekik tényleg bőven elég a gyári szorzó is, fsb emeléssel egy komolyabb léghűtéssel, vagy vízzel is el lehet érni a végét a procinak. Ez szerintem azoknak fog kedvezni, akik extrém tuningnak tudják majd alávetni, folyékony nitrogénnel például.
Eddig az Intel úgymond egyedül tartotta az órajel rekordod, a 7Ghz-s TWKR 42 szerintem felébresztette őket, szerintem ez is benne van ennek a procinak a kiadásában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest