- E-book olvasók
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- Gaming notebook topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
Elméletileg az AMD Athlon II ellen szeretné harcba küldeni az Intel. Valami olyasmi rémlik, hogy az athlon 2-őket az amd szeretné a 100 dollár alatti kategóriába pozicionálni, így az intelnek is valahova ide kéne szánnia. 100 dollár az oylan 18-20k körül van, ha itt is igaz, hogy ez a 100 dollár 100 euró lesz, akkor is oylan 25k körül lenne a proci. Hát, nem tudom, 30k-ért már E8400-et lehet kapni újonnan. Melyik lehet a jobb vajon?
-
yolan
őstag
Szerintem ez már az a kategória, ami nem a hétköznapi felhasználókat célozza meg. Nekik tényleg bőven elég a gyári szorzó is, fsb emeléssel egy komolyabb léghűtéssel, vagy vízzel is el lehet érni a végét a procinak. Ez szerintem azoknak fog kedvezni, akik extrém tuningnak tudják majd alávetni, folyékony nitrogénnel például.
Eddig az Intel úgymond egyedül tartotta az órajel rekordod, a 7Ghz-s TWKR 42 szerintem felébresztette őket, szerintem ez is benne van ennek a procinak a kiadásában.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest