Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
Hát ez tényleg szopó
A lapom topikjába is körbenéztem és azt irták valakinek hogy semelyik bios nem tudja ezt a voltage-os beállitást a P45-nél..Gyengén ideges vok..Milyen hülyeség ez..
Na mind majd akkor vmi poti vagy panel lesz vagy vmi ..
NFree Persze hogy fog
..De végülis ugy vagyok vele hogy így is kiahtja már a 8800GTS-em szal "hülyeség" jobban huzni.. De azért persze kiváncsi vagyok mia vége
A TX2 végülis igy hogy maxon pörög tényleg nem mondható kimondottan hangosnak... De azért zavar ..biztos sokkal halkabb lenne 1000-1200 körül és a hűtési teljesitménye se csökkene számottevően szvsz..Meg a gépemet a gyári hűtővel használtam 2 hónapig és az tényleg halk volt (szabályozta lap 800-1300 között) de most hogy a TX2 1900-on pörög eléggé van külömbség...hangosabb lett...
mod: nekem GSX-R 750-em van
(K4)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged