Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Megjött ma a procim, de honnan tudom meg, hogy milyen steppinges
Valahol mintha láttam volna egy processzor azonosító oldalra mutató linket, de sajnos nem találom a linket, sem az oldalt -
klepto
addikt
Sziasztok!
Megrendeltem a D930-as procimat, potosabban kifizettem, és pénteken vehetem át. A 20-ai üzimhez képest még egy ezrest sikerült lecsapnom az árból (szegény boltosom), így 53.000.-Ft-ot fizettem ki érte a boltban.
Remélem ennyiért tényleg jó vásárt csináltam -
klepto
addikt
Köszi a válaszokat!
Szóval akkor megéri. Nem kis összeg, és a boltos is csak úgy hozza el, ha leelőlegezem, mert nincs annyi pénze, hogy meg tudja venni. Ahol lakom, egy ilyen proci már men hétköznapi eladáskörbe tartozik, annak ellenére, hogy 1 hétig baszogattam a boltost, hogy nézzen utána jobban. Ma mikor bementem, és közölte a jóhírt, hogy mégis tud ennyiért hozni, és közöltem, hogy hozhatja, leesett az álla...
Most én vagyok marha gazdag, holott nem, vagy ez egy átlagos procinak mondható, átlagos áron -
klepto
addikt
Na ma kaptam a jó hírt, a boltosom talált olyan nagykert, akitől úgy tud hozni procit, hogy nekem 54K br.-ért adja
De bevallom elbizonytalanodtam
Megéri a D930 az 54K-t, vagy ennyi pénzből van jobb proci a piacon
Netén olcsóbban kisebb, ami jobb ár/érték mutatóval rendelkezik? -
klepto
addikt
Köszi
Más, mindenkinek:
Hogy lehet az, hogy itt a PH!-n a kiskerből származó procik, és a neten kiskeres eáűrlistákon is bruttó 40K krül árulják a 820-as CPU-t, és 50K körül a 920/930-ast, de a boltosom meg néz ki a fejáből, mert ő drágábban kapná nettó nagyker áron ezeket, mint amennyiért a neten (itt, és más hivatalos boltokban) hozzá lehet jutni.
Csak 1-2 nagyker adja ennyire olcsón, és a többi meg teljes áron, vagy csak a boltosom béna pacák, az öszes többi dunaújvárosi boltossal együtt
Melyik nagykerben, nagykerekben olyan olcsók ezek a procik, hogy a legális kiskerek is 51-53K között tudják adni bruttó kiskeráron a D930-at -
klepto
addikt
Sziasztok!
Elég sokat olvastam el ebből a topicból, de kb. a felénél feladtam...
Láttam, hogy rengeteg ismétlő kérdés volt, ezért elnézést, ha én is olyan kérdést teszek fel, amit már többször is kitárgyaltatok
A D9xx szériánál nem lassítja a procit a 2Mb cache? A ''régi'' Prescott magos P4 lasabb volt az elődjénél, pont a megduplázott L2 cache miatt....
A D930 mennyire lesz időtálló proci, és mennyit eshet az ára a Conroe megjelenésével?
Nagyjából tudom, hogy mire használom a gépet, és mit tudnak ezek a Dual procik, ezért ezekre nem kérdezek rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asztalos klub
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest