- Milyen TV-t vegyek?
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
+1 Egyetértek pár dologgal amit leírtál. Jelenleg valóban drága az intel jelenlegi generációja.
9900K-ra ilyen ár mellet is lesz vevő az biztos, vannak olyanok akiknek nem számít az ár csak a legjobb legyen.Hát igen azt én is hülyeségnek tartom mikor valaki vásárol egy 200E forintol drágább telefont de hát facebook és internetezésre használja. De muszáj volt megvenni törlesztőre, hát meg kell mutatni az embereknek mit tud.
Környezetembe van S8 és 2 db note 8 fogtam kezembe valóban van egy prémium érzés hangulata meg jó telefont a note 8 de nagyon drága és valóban nehéz kihasználni a tudását.
Mikor a tulaját láttam egy ocska 2 dimenzios játékkal játszani a fejem fogtam, ráadásul a messengernek nagyon kell a jó telefon.
Nekem már régóta van galaxy s5, lassan egy akkut cserélni kell de utána még egy darabig még kitartok vele.
Az biztos a Note 8-nak sokkal jobb a kamerája, én is alap dolgokra használom a telefont és oda bőven jól szolgál még az s5 is. 1080P kijelző 5 colon, snapdragoon 801-es processzor. Egyetlen bajom van vele hogy 28 nanométeren készült a cpu és hát kicsit többet fogyaszt és tud melegedni.Majd talán jövőre ha jönnek a 7 nanométeres telefonok akkor leváltom valami jó ár-értékű telefonra. Utána egy darabig ismét kihúzom.
De szerintem se éri meg úgy telefon venni hogy az ember ki se használja. Meg jönnek a kifogások hogy a telefon egy életérzés.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest